Nyår

I natt smäller det, PANG 2013!

 
I morgon är det ju 2013 jue, ny start men samma liv.
 
2013 ska bli ett schysst år! Jag har ett nyårslufte och den önskan ska hålla 2013 ut, lovat är lovat. Jag ser starkt fram emot nytt år. Jag blir äldre, utväcklas och hittar på nya coola saker. PANG!
*
2012 har varit ett lärorikt år, fast nu är det dags att säga förväl till det gammla och PANG it's 2013!
 
 

Pucken

 
 
 
 

Gårdagens höjdpungt, top class!

Är borta i himmelriket.. Jisses asså. Pucken skötte sig galant i går, han är en ängel. It's called magic! Jag tror nog alldrig jag har ridit bättre av alla mina år som häst-tjej.
 
Vi provade också inspänningstyglar som är väldigt nyttigt för Pucken, han behöver lite mer muskler vid bakbenen och ryggen eftersom han är en sådan häst som tycker om att ha huvudet i luften.. Det gick super och han gick som en ÄNGEL med inspänningar. ♥
 
Vi tränade länge på A-volten för att mjuka upp prinsen och det enda jag kan säga är JISSES! Vi tog något kort dressyrprogram med, blev inte så mycket av det igentligen.. ..vi hittade på andra roliga saker under ridpasset.
 
Men jag är jätte nöjd och det var helt klart höjdpungten i går! ♥
 
( bilder kommer )
 
Idag blir det en stallfri dag, första tallfria dagen i veckan. ;)
Men medans jag är borta så kommer det hända mycket i stallet. Hetta (en häst) ska flytta från lilla stallet där Pucken står,  ända bort till Luleå ;/ Så igår var det KANKSE sista gången jag såg Hetta.. Medans boxen ändå är ledig så passar en liten C-ponny på och paxar boxen nu i Januari ;) Hannah's polle.
 
 

Söndags tankar

Dagens ridpass med Pucken tänkte jag inte ta så avanserat, det blir mycket dressyr program som jag har nerskrivet på papper.. Ville sjukt mycket ta lite bommar också men det får vi nog se på en annan dag.. I think.
( bilder kommer från dagen.. ) ♥
 
Igår gick det super, menar det värkligen.. Det blev en av mina bästa dagar på länge, allt gick på flyt och dagen rullade i timmar.. ♥ Jag måste bara få ett smakprov på en lika bra dag igen, längtar.
 
Facebook
 

Herregud, lördag?!

Lovet har bara flygit iväg, en vecka kvar snart. Jisses, lördag redan och jag som ska hinna med att ha minst lika roligt som denhär delen av lovet som redan har blåst iväg..
 
Idag har jag hunnit med ALLT! Jag har varit på hästhanteringskurs i 4 timmar, men det var de värt.. En ur rolig men ändå lång kurs! Jag har också träffat några BRA och snälla ( människor-personer ) där i stallet med. Fick rida en privat-häst också, nämligen Top Model W ( Toppa ) som Madde äger.. ..sjukt kul var det, gick över förväntan också.. ..Oj oj.. ;) Och TACK Madde! Kan man få något bättre att ha att göra på ett lov, jag tror jag ska flytta till stallet nu, jag bor ju redan där liksom.. ♥ '' team kalix ryttare'' var där med, haha ;)
 
När man kommer hem så är det bara skrubba upp sig ren, slänga på sig kläder och stoppa upp håret i hästsvans för att fara på stan och handla mat och BIG bror ska ju också hämtar hem, tillsammans med mami o papi..
 
I morgon ska jag till stallet igen, jag ska rida BÄSTA Pucken.. Kameran SKA med och jag ska fota så den spricker! Så det kommer bilder på Pucken och mig?.. ...i morgon. Fast i morgon blir det att ha sovmorgon så då far jag inte lika tidigt som jag brukar.. Skönt! Och jag känner att jag lätt behöver pusta ut nu efter att vakna upp kl. 6 varannan dag och kl. 7 en annan..
 
2 otroligt roliga saker händer också på måndag, som alla vet så är det ju nyårsafton och då fyller min pappa år.. Så då ska mamma och jag passa på att baka tårta i morgon också.. Gräddtårtaaoooww! ;)
 
 
Pigga polle! ♥

Bara längtar..

I morgon blir det ju stallet och jag ska stiga upp halv sju.. Men jag LOVAR att titta in på bloggen endå, bara för att säga ''hej'', liksom..
 
2 timmars teori i stallet på hästhanteringskursen och sen blir det att lösa alla problemen man har med sin ''privat häst''. Jobbigt, men skoj endå.. ..om man ser på det framåt. ;) På andrasidan har jag ju ingen häst som jag vill lösa något problem med men anyway, jag ska vara med på teorin.. ;)
 
Hoppas ALLA får en bra morgondag, minst lika bra som min då.. ♥
 
 

Bästa stall veckan i veckan..

 
I veckan har jag haft fullt upp ska ni veta, nästan ingen bloggning då.. :/ Men jag ska börja komma tillbaks nu när alla stalldagarna börjar bli över. Har ju facktist varit i stallet nästan hela veckan, från morgon till kväll liksom..
 
Maskeradtävlingen: ( onsdag )
Gick sådär, inte den bästa rundan måsta jag säga, man kan ju inte alltid vara bäst.. ;) Graffe och jag skrapade ihop både en rosett och en godispåse, inte illa.. Men det vicktigaste är ju facktist att vara nöjd, och såklart jag var det. :) Han klädde sig fint i mitt svarta schabrak och en svart luva till, glänsande var vi alla på banan måste jag säga..
 
Massor av coola kostymer ute på banorna och den snyggaste som jag tyckte skulle vinna hela skiten, Hilda med Emil som var utklädd som enhörning! GRYMT.. Men 2 st som hade Ziperall på sig då, skulle alldrig komma på det själv..
 
Hannah och Trine var såklart också med och skrapade ihop rosetter o godispåsar, o det var dom båda värda! Hela dagen var bra och jag var as trött efter tävlingen..
 
Jag har såklart laddat ner bilder på datorn men dom kommer upp någon annan dag, i veckan? :o
 
 
Haparanda ridklubb: ( torsdag )
Igår fick jag följa med team ''kalix ryttare'' ner till happis på hoppträning, för Kikki. Eftersom vi skulle till happis så var vi ju uppe tidigt och begav oss bort tidigt också, hästarna hängde också med ;) Snön påvärkade också tiden och föret men det gick super endå..
 
Väl nere i happis red jag inte själv utan Johanna och Anna, gick superbra och vad jag hörde så var dom själv nöjda med gårdagens pass.. Blev några lite högre höjder med det gick galant, som att gå på rosa blommor..
 
Några bilder fotade med, man ska ju alltid passa på! :D
 
 
Voltige, stall och rid-dag: ( fredag - idag )
Herregud så mycker roligt jag har gjort i stallet idag, med Hannah och Trine! Vars ska man börja!?
 
Voltige har vi ialafall haft och det var as skoj, med Bellman! Söta vinter-gosiga-nalle! Bellman är nog en av dom snällaste hästarna jag träffat, ungefär på pricken? Vi fick iallafall rida två, baklänges, i damsits, stå och hade MYCKET övningar.. Sedan har vi fikat och det fick också Bull ( stallkatten ) göra, han fick macka och gröööt typ? sötaste ;) Nina o Anna har också varit i stallet som jag såklart träffade.. Snyggaste Allban blev också riden i ridhuset, var tvungen att se ;) Annars har jah ju facktist ridit själv idag, på Lotta.. ( Hannahs polle ) Första gången jag red hon och den gången blev ju barbacka, men första gången blev också en kort stund.
 
Har fotat idag med och någon dag måste det ju bara komma en bildbomb, längtaaar! :)
 
 
Hästhanteringskurs o stallet: ( Lördag - i morgon )
I morgon ska jag och mamma på hästhanteringskurs och jag ska även tidigt till stallet och ge hästar mat, stoppas ut i hagarna och annat.. Annars så tror jag att jag, Hannah och om Johanna också ska rida så rider vi alla med varandra i morgon? Jag och Hannah tänkte även ta fram något hinder om vi årkar att hoppa, får se vad morgondagen bjuder på..
 
 

Fixar bilder..

..dom kommer i morgon, kanske :/

Luleå, hopptävling o annat?

 Idag så skrev jag ett inlägg innan jag skulle fara till Luleå men det värkar inte ha ploppat upp på bloggen.. :/
 
I luleå så fick jag mer julklappar av familjen, o kära.. Lite DYRA men jag är AS nöjd så länge.. ;) O en systemkamera o allt tillbehör man kan ha satt bra en dag som denna.. Den är på laddning nu så i morgon blir första gången jag fotar med den.. .. på hopptävlingen ;) Så imorgon får ni räkna med bilder på bloggen, tror jag? ;) Kommer med andra ord fota allt man kan fota. Jag ska dessutom nappa upp en fisk på kroken som kan filma och fota när jag själv rider. :D BILDBOMB! ♥
 
Idag ringde Helena (min ridlärare) och fråga om jag kunde komma o rida Graffe, han hade nämligen ÖVER energi i sig.. Jag kunde såklart inte komma eftersom jag var i luleå. FÖRBANNAD + 3! ;) Senaste gången någon red han var i torsdags, och då var det jag som red han.. :/ Och han är en ponny som har mycket energi och måste iallafal ridas ett litet pass varenda dag. Så i morgon på tävlingen ska jag ta det lugnt och rida fram han ordentligt! ;) Pigga ponny, aja bajaa.. ;/
 
Men aja, de var de jag hade att skriva ner idag då.. ..syns i morgon? ♥
 
Uncannily lifelike photo-quality pencil drawings of Linda Huber Facebook

Merry Cristmas!

God jul på er alla, goa bloggen och alla läsare.. Önskar alla kompisar en god jul också, ni vet vilka ni är, sånna som jag skrattar med, gråter med och alla som finns där. GOD JUL! För jag har ju inte hunnit träffa alla mina polare nu på et tag och hunnit säga allt face mot face, men en bra jul ska ALLA ha, tycker jag.. ♥ Hoppas ni har haft en bra dag och hoppas att den fortsätter på hög nivå! WOPPII!
 
Alla har inte familj, vänner eller får några presenter på jul, men vi respekterar de och tar vara på tiden VI har med våra närmaste.. Det kanske inte håller för alltid i en evighet.. Men ALLA önskar jag en god jul!
 
Gör något bra för personerna du tycker om idag, ge en kram, ett sms eller gör något som får dom på topp, det kan bara vara en kompis, familjen eller någon du har stor respekt för! ♥ För idag ska man spendera dagen med dom man tycker om och ha roligt, uppna paket och skratta.
 
GOOD JUL BLOGGEN! O önskar ALLA god jul nu så syns vi i morgon igen! ♥
 
( webbcam bild = halft bra, si sådär )  ;)
 
 

Dagen börjar närma sig slutet..

Nu är det svart ute och vi sitter hemma med julgrans-ljusen tända och myser vid TV:n och jag lyssnar på musik, godis i famnen och bara myser.. Lever livet ut, brukar man säga? ;) Idag har det varit en underbar dag.. For till stallet prick kl. 7 och träffade Johanna, Nina och alla vinterlurviga hästar i stallet. Det är en sak utav det bästa som finns, vakna tidigare änn vad man brukan och bara fara till stallet och ge hästarna mat och skumpa runt barbacka på varma, breda och vinterlurviga häst ryggar, känna stall lukten tillsammans med hästmat o må gött.. Finns INGET mysigare! Men vi tog på hästarna täcken som dom skulle ha på sig och sedan gav vi endel mat och släppte ut hälften och gav dom mat ute i vinter kylan.. ;/ Mocka, sopa och fyllde på matpåsarna tills dom skull ha mat igen.. HAVRE-MOPPAR! ;) Efter de tog vi ( johanna o jag ) in 2 hästar från hagarnan som vi hade bestämmt att vi skulle rida! Ellinore och Amadeus.. ..barbacka. :) Sedan mockade vi efter oss igen, sopa och tog ut dom.. Annars efter det var vi färdiga och var påväg hem igen. I tid hemma hoppade jag i duschen och slogpå VARMvatten och satt framför datorn och kolla in bloggar ;) Planerade dessutom lite inlägg inför i morgon.. .. inga långa direckt men lite perfeckt till jul, si sådär. ( tråkigt utan bild, vet.. )

Startlistan 26/12

Klass 2 (Pepparkaksklassen 50 cm)

1. Trine Eliasson - Graffe

2. Lovisa Engström - Nalle

3. Josefina Marjeta - Ellinore

4. Lovisa Lindberg - Adina

5. Wilhelmina Marjeta - Amadeus

6. Karolina Lindström - Sommar

7. Hannah Stanzé - Cadillac

8. Moa Eriksson - Graffe ♥

9. Willow Everett - Nalle

10. Amanda Stenberg - Ellinore

11. Carolina Gustavsson - Sommar

 

Såhär ser startlistan ut på hopptävlingen, bara 50 cm denna gången med jag kommer igång nästa tävling ;) 

( tog tipset över startlistan från en annan bloggis ) ♥

Piffa julgranen..

När jag vaknade städade jag hela huset för att kunna stoppa in julgranen idag och hinna pynta den.. ..så senare kommer det bilder förhoppningsvis på vår lilla julis ;)
 
I morgon så ska jag ju som sagt och hjälpa till i stallet och det blir kl.7 om jag minns rätt?.. och det blir en lång dag i stallet så uppdatering vet jag inte om det blir i morgon? :/ Men om det blir tid över så kan jag göra ett inlägg eller 2.. ;) Annars så hörs vi på julafton, woopii!
 
∞ to infinity and beyond.  gsehsgh

Efterlängtade och älskade lov!

Idag är det första dagen på lovet och det är sjukt skönt att få vara ledig i 2 veckors tid nu! Det kommer hända mycket på mitt lov och jag kan knappt vänta..
 
 
 
Igår efter en halv skoldag så bestämmde jag mig för att fara till stallet ungefär vid kl.6 tiden. Det var hopptträningar såklart ;) Massa folk var i stallet och jag såg på när Johanna och Anna hoppade med sina UNDERBARA hästar Pucken och Agnes ♥. Vi bestämmde några tider, dagar och skjutsar till olika platser som vi ska fara till framöver, vid jul någon gång.. JAG tycker det är jätte roligt att få känna nya kompisar och föräldrar genom stallet o när man har samma intresse också..        
 
I morgon har vi bestämmt att vi ska TIDIGT till stallet och vara där med många andra ''tjejer'' och hjälpa till  HELA DAGEN med allt ;) ROLIGT. Sen har vi också planerat att jag ska få åka med dom ner till Haparanda ridklubb jag, Johanna, Anna o Nina  någongång efter jul. Där nere kommer vi också träffa min förra ridlärare Kamilla förhoppningsvis och andra personer. Om ni undrar vad vi ska dit och göra så ska Johanna och Anna lasta med Agnes och Pucken i transporten med ner till haparanda och sedan hoppträna.. .. och jag åker med också ;) Det kommer bli en as rolig dag och jag längtar som 17! Sedan träffas vi ju också när det är hopptävling och annat roligt.. I CAN'T WAIT. ♥
 
Twitter / Home
// MoaE
 
 
  

Det är ju inte så att..

..jag sitter vid datan 24/7, all time.. nej! Har så mycket jag måste göra så jag bara hinner inte med bloggen hela dagarna.. Men nu, nu har jag tid över att slappa ;)
 
Igår (tisdag):
Jag åkte hem med en kompis (Hanna) igår. Vi hade mycket roligt som när vi spelade wii, skratta o skoja och bara var.. ..måste göra om det många gånger fram över, kan jag lova ;) O i går kväll såg jag också på film.. ..skoj!
 
Idag (Onsdag):
Idag så har jag gjort klart ALLA arbeten som jag har att göra i veckan typ.. Nu ska jag bara ha det slapp hela veckan så inlägget som skulle komma igår kommer i morn, vad sägs? O i kväll ska jag ha spa hemma, haha.. Det blir nagelmålning o mask. woop.. ;)
 
I morgon (torsdag):
På skolan blir det bara jul pyssel ungefär o efter skolan någon gång så far jag till stallet, woop! :3
 
I övermorgon (Fredag):
På fredag så blir det en halv skoldag och av den tiden ska vi sitta o se film hela dagen, woop woop! :P
 
För er som inte visste det så ska jag vara med på maskeradtävling (hopptävling) två dagar efter jul.. Jag kommer tävla med Graffe ( på bilden). Detta blir vår andra galna tävling tillsammans och det kommer bli sjuk roligt och jag satsar på rosetten och bra placering igen.. ;)
 
 
 
 
 

Veckan börjar fantastiskt!

Denna veckan kommer ta slut fort.. Oj oj asså, bara den här dagen har man knappt hunnit tänka ut.. Tiden rinner och den rinner även nu.

Jag har ju som vanligt slutat skolan, ätit, vilat, ridit, och myst..

Idag var det alltså Trine, hennes mamma och Hannah som blev stall skjutsen idag, härliga människor! ;) På ridningen för första gången så tränade vi program som jag har sagt och det gick si sådär för mig. Jag är nöjd med passet men kunnat göra allt bättre från första början. O det var " Lätt C:1 " programmet alltså som vi snackar nu ;) Men när de var som sämst så kommer en av Sveriges snällaste person och lyfter fram en så allt känns bättre igen.. ..den kännslan, så maffig! Fick goda råd och kloka ord som jag kommer använda lång tid framöver, tack!. Men det är de att jag bara ställer för höga krav på mig och tillslut blir man bara pressad. Men det gick ju över ;) Senare så var det saft och pepparkaka som bjöds i stallet, gott. ;)

När man kommer hem så är det alltid duschen som gäller.. .. och sen bjöds det på god fika hemma också, tårta, glass och chokladpudding minsann. ;)

Så nu är jag mätt som en häst på grönbete som ska gå och lägga sig nu ;) Ses i morgon och då kommer nog ett rätt så använd bart inlägg ut på bloggen också, håll koll!

Ser allt framför mig..

..att denna veckan kommer bli grymmm!
 
1. Vi har ingen hemma läxa i veckan..
2. På skolan ska vi bara jobba med det vi vill och lite som vi behöver göra färdigt..
3. Sista skolveckan innan jul..
4. På Torsdag jag ha världens grymmaste dag i stallet!..
 
Vad mer kan man villa ha ;) Detta kommer vara med andra ord den bästa skolveckan jag haft? Säger bara det en gång till VÄRLDENS GRYMMASTE SKOLVECKA! ♥
 
 
 
 

Snöiga Söndag..

Idag har jag bara rentutav chillat hela dagen ungefär ;) Ingen press, lixom. Men imorgon startas kraven på en bättre skolvecka igång igen.. ..oj oj asså.. :/ Skulle lätt vilja ta semester i en månad och ändå inte vara återhämtad fast det är nog bäst att dra sig till skolan ändå.. ;)

Idag kan man säga det har varit ett rejält snö-oväder ute, kalla söndag!! Idag har jag också lärt mig Lätt C:1 programmet färdigt så jag inte behöver oroa mig för det under tiden, Super Härligt! Fast det var ändå ganska lätt när man fick träna på rätt sätt och såklart också med mamma. ;)

Men nu när allt är på topp så är det dags att lägga sig.. .. och i morn är det nya tag och större krav som gäller på jobbet.. ;) Ladda, ladda o ladda..


Ger er ett stort leende och säger godnatt nu så syns vi imorgon, svårare är det inte! ;D

Allt svänger..

Mitt humör är inte på topp idag och då har jag inte bloggat som vanligtt :/ Humöret svänget och far årkar snart inge mer.. .. trött!
 
Mamma kommer snart hem och då ska jag och hon äta god mat och bara chilla tills pappa och big bror kommer hem.. ;)
 
 
Project Unknown
that
Photos du journal
 
 

Program läsning

Nu sitter jag och tränar in Lätt C:1 2008 ett dressyrprogram som jag ska visa upp på måndag i ridgruppen. Sjukt svårt! Så klantig som jag var så kom jag ju på det nu också.. Dumma mig ;)
 
Blev inge stall idag för jag hade ingen skjus. Mamma o pappa var på jobbet.. :/
 
......
.......
 

Outfit snacket!

 Jag har läst runt på några bloggar om hur dom o hästen dom rider ser ut under, vardag, tävling eller träning.. Vi snackar alltså outfit nu. Men i detta inlägget så ska jag absolut inte rätta någon eller säga att någon har fel. Man får tycka och tro vad man själv vill, visst är det så? ;)
 
Jag tycker outfit-delen är lite vicktig för min del i stallet, inget måste men de är fint! Jag ser massor av människor i stallet som har hur coola prylar som hällst som man bara önskade ''Åhh, de där skulle jag äga i stället för hon..''. Men det kostar ju också, ena kostar mer och andra kanske mindre. Sånt man får ta, man kan ju häller inte äga hela HÖÖKS Hästsport.. ..annars skulle jag vara rik på ur snygga prylar.
 
Om jag får säga det så årkar jag nästan inte häller köpa 30 schabrak för en ridskolehäst, jag tar det som finns till hästen och så får jag se ut, not my problem! Men det är endå roligt att vara fin på dom med, kulle jag också villa vara någon gång.. Privathästar är en annan sak kan man säga, oftast så är dom alltid skinande rena och har en grym outfit på släpet.. ..där måste man inte alltid fixa eller köpa för att vara fin, det finns levererat på köpet och på privathäst så kan man fixa outfiten när man vill. Med andra ord så är det ju också roligt att ha sina egna saker på hästen också. Men själv så har jag tre stall outfit's. Behövs inget mer för min del..
 
Bara för att vi pratade om privathästar som oftast är fina så tycker jag att Pucken eller Agnes är ett jätte bra exempel, i mina ögon..
 
På tävling så vill man ju såklart vara extra fin.. ..då är det viktigast att vara fin tycker jag och visst då kan man slänga på sina egna saker på ''ridkolehästen'' för att få vara extra speciell och skinande ute på tävlings banan eller någon annat skoj som privatlektion..
 
Så om ni förstog rätt så har jag själv som ryttare alltid en outfit men inte alltid hästen, bara för extra roliga stunder då man vill skina på ridskolehäst. Och NEJ, det är inte fel att fixa ridskolehästar fina, skulle som sagt var så skulle jag villa ha en speciell outfit varenda gång.. ..men har inte outfits så det räcker hela tiden, jag sparar det till dom stunderna jag värkligen vill. Det är ett + till alla ur coola ryttare som har hur coola prylar som bara den. Privathäst = Oftast fin.
 
Det är vad jag tycker och tänker om stall outfit's iallafall..
 
 
ri 
 
 
 
 
 

Efterlängtade helg, here i come!

Har längtat till helgen så sjukt mycker nu under denna veckan. Bara att få vila ut och ta det lugnt för en gångs skull.. .. Jag har ju också varit hemma halva veckan ungefär på grund av förkylning, but it's not free time it's lost time. Men som tur är jag frisk för en gångs skull och uppe på båda benen utav egen styrka. SKÖNT. ;)
 
I morgon så ska jag förhoppningsvis till stallet och se på dressyr träningar, maybe om jag har skjus och om jag har tid.. :) Men annars så ska jag vara hemma hela dagen och vila ut efter denna vidrigt tuffa veckan! Ledig tid = Mer tid till bloggen! Så det är ungefär hur min Lördag kommer se ut, chill, myss och blogg arbeten ;)
 
Nu under dom två snabbaste skoladagrna jag har varit med om så känns det skönt att vara tillbaks i skolan, tummen upp + mycket att ta igen.. ..tummen ner :/ Men inge mer snabbtänk nu domhär 2 dagarna framför.. ..inte för min del iallafall! HAHAA!
 
 
HAPPY WEEKEND EVERYONE!

Som vanligt..

Nu blir de stallet då, annorlunda? ;)

Röd rosa, blå o gul! ;)






Skoj att göra något roligt av det hela! ;)


Första inlägget idag?

Känns konstigt med tanke på att detta är första inlägget idag? Ja, brukar alltid leverera ut några inlägg åtminstone, men idag blev det ett och annat, en dag med andra planer! ;)



Jag har faktiskt blivit mycket bättre nu, inge ont i halsen alls.. Så i morgon blir det att vakna tidigt igen och fara på skolan :) Längtar faktiskt tillbaks för första gången? Vill träffa vännerna, vara med på Lucian och kanske lite roligt att vara på gympan ibland ;)

Idag i stallet gick det BRA! Är nöjd med Pucken som var en liten pigg pollen idag, skoj! ;D Massa ridvägar tränade, både i padocken och i ridhuset.. ..Härligt! O som tur var fick jag med en kompis på släpet som kom och red med mig och jag hoppas det bara blir fler gånger som jag får vara med om! ;0



Detta var alltså en dag att leva för! Minnen jag kommer ha tiden ut med mina polare och älskade djur.. Herregud! Ännu en dag imorgon som väntas att få se vad som levereras och kommer med mig på släpet då? Hmm.. ?

Nu blir det lägg dags så jag årkar leverera ut och mata bloggen full med texter och tecken imorgon ;)



SWEET DREAM! <3

Ny dag nya tag, om ett par timmar!

Om några timmar vaknar jag med leendet på läpparna och börjar om på nytt, raderar ovärda saker för mig och känner mig som världens gladaste igen!

Let's start! Tiden är i rullning! <3

Måste bara få säga er..

.. att när jag skriver inlägg på mobilen så brukar mobilen ändra ord hela tiden som ni kanske har märkt i vissa inlägg!? :/ Men nu vet ni iallafall.. x) Men endel stavfel är ju faktiskt mitt fel också ;0

// Tjejen som inte värkar kunna stava.. ;)

Taggar för morgondagen!

Hej!

Nu är jag sjukt taggad till morgondagen asså! Jag längtar mäst efter stallet och Pucken.. ;) Om det råkar vara så att jag är lite dålig i morgon också så tar jag det med en smäll mellan händerna, ska fara och rida!! Det kan jag banne mig lova ;) För i morgon är det ju första gången jag ska få rida han själv bara med mamma och kanske en kompis också men hon ska rida sin egna polle såklart.. ;) Snön har ju typ vräkt ner nu dom senaste dagarna så vi kanske ska rida ute i barocken då, myss! Annars så rider vi ju inne i ridhuset. ;)



Guud, nu är så taggad och jag vet att detta kommer vara den roligaste dagen på länge.. HÅLLER TUMMARNA NU? ;)

Har så sjukt ont i halsen!! :/



Nu blev det ju såhär, tråkigt igen.

Gissa vart jag är idag? Hemma såklart.. Är förkylt, ond hals och allt annat. Dricker choklad och bara ha de tråk i soffan ;) Skulle tacka GUD om jag skulle ha klarat mig ifrån förkylningen men inte som det är nu.
 
Igår red jag Amadeus och träna program.. ..lata polle! ;/ Efter ridningen som vanligt så nattade vi i stallen, mocka till hästarna och for hem igen ♥ Min hals blev bara dåligare och dåligare och man vågade knappt andas igår ;) Skrev också ett långt inlägg igår från mobilden.. ..gissa vad som hände då? Det gick inte att stoppa ut det på bloggen.. förbaskade mobil ;) Gud är värkligen inte på min sida denna vecka, hahaa? :/
 
Om jag får säga det själv så tycker inte jag inte om slöa hästar. Glada, pigga, busiga och dom ska ha bra med framårbjudning är min sorts av häst. ;) Och faller för anorlunda hästar, går inte att förklara men de är så iallafall. ♥
 
Ska börja skriva på inlägget som kankse hamnar på bloggen senare?
 
Elshawtyy
 
 

Min vecka.. ..lite oplanerad ^.^

Om ni såg rubriken så är detta en lite '' oplanerad vecka'' men jag kör på endå hejvilt!
 
Veckan ser alltså ut såhär:
 
Måndag: Ridning..
 
Tisdag: Läxa, läxa och endå mer läxa. :/
 
Onsdag: Läxa och stallet (rida)!! ;)
 
Torsdag: Ridning o läxträning..
 
Fredag: Hemma dag.. ?
 
Lördag: Stallet och se på dressyr. Kanske.. ;)
 
Söndag: Hemma dag.. ?
 
to infinity and beyond.
 

Kalla Måndag..

Idag är det en kall dag som alla andra dagarna har varit dom senaste veckorna? Iallafall jag tyckert det.. ;)  Så snart har jag säkert gått och blivit förkyld igen.. Jag har redan ont i halsen och i huvudet så det fattas bara en ordentlig förkyldning som ska hålla mig borta hela veckan från skolan igen! Toppen! Tummen upp! :/ Så nu sitter jag och skriver med varm choklad i handen. Senare så ska jag äta och fara raka spåret till stallet med en klasskompis fast jag har ont i halsen, vad gör man inte för att få rida? ;)
 
Senare, i morgon eller någon annan dag kommer ett lite halft långt inlägg om en liten diskution som jag kallar          '' outfit pratet '' ;) Någon kanske redan vet vad jag vill diskutera, men men... ;D
 
FΔSHION
Varm cholkad, mumma!
Google http://3.bp.blogspot.com/_0nU628tq7iQ/S0WZBha9XTI/AAAAAAAAAnQ/-0xPEaCjRbM/s400/winter%2Bhorse.jpg vaizdų paieškos rezultatai
Ridning, stallet och hästar, senare! ;)
New images on imgfave
Vinterkylan. Kallt :/

Dagarna som har gått utan inlägg:

 
Ja, jag har inte bara haft så mycket tid till astt blogga domhär 3 närmaste dagarna så jag börjar med att berätta hur de har varit och vad jag har gjort? ♥
 
Torsdag kväll:
 
Det gick super på ridlektionen i Torsdags.. Tränade galoppbommar och lite ihopdragna bommar på mittvolten med gammla Sommar.
 
Fredag:
 
Blev nog frisk för att fara på skolan på Fredagen, tog igen lite läxor som jag hade hamnat efter med under tiden jag var sjuk, så det var bra iallafall. Mamma kom och hämtade mig efter skolan och vi for hem som vanligt och hade myss dom första timmarna av helgen. ♥ Kl. 6 ungefär?.. ..så for vi till stallet och red Pucken som vi hade planerat hela veckan ♥ ''pucken'' En privat häst som jag kommer rida lite då och då nu för tiden, skoj! Är väldigt glad över att jag får göra det för det är en jätte fin d-ponny som jag kommer lära mig  mycket på. Ärligt. ♥
Lördag:
 
Lördag morgon for mamma, pappa och jag till Luleå för att handla julklappar!  Vi hälsade på min moster och min kusin med annat folk också, det var på tiden säger jag bara.. ;) Så vi köpte lite B & J och hade myss hela dagen till kl. 7 då vi var hemma.. Ville också hinna med att se på hopplektionerna som var igår.. hade varit spännande men jag får fara någon annan gång o se, tröök!! ;)
 
Men det var dom dagarna som har gått utan inlägg ♥ Ses senare ?
 
 
 
 
 
 
 

Vinter fix..

Nu håller mamma och jag på att möblera om i hela huset och stoppa fram jul pynt så det blir lite "julfint" hemma! ;)


Bloggar i morgon.. :/

Nu till stallet..

.. och ha markarbete och lite upphöjda bommar, spännande.. ;-)


Kläder / Accessoarer jag vill ha och behöver ;)

Jag behöver nya kläder / Accessoarer, så  jag har suttit och tittat runt på nätet vad de finns för någon som jag vill ha.. såklart hittar man, men endel saker måste man bara drömma om att få, dyra eller något som inte jag kan ha på mig.. Men jag har valt ut endel snygga saker som jag vill ha och dom hittar ni här ♥
 
 
Byxor jag vill ha:
Brooker | Jeans     D.Brand | Boyfriend Jeans   Only | Olivia Regular Zip Legging
Tryck:         HÄR                                              HÄR                                                    HÄR
 
 
 Tiger of Sweden Jeans | Kelly Jeans W47068
                     HÄR 
 
Toppar jag vill ha:
 
Three Little Words | Sequin Stripe Top Bubbleroom / H | Linne  Selected femme | Lauren Chiffon Top
Tryck:          HÄR                                             HÄR                                                    HÄR
Tommy Hilfiger | Marissa SweaterJeane Blush | Hot Punch Sweater   
                 HÄR                                               HÄR
 
Skor jag vill ha:
 
Best Mountain | Skor Best Mountain MOON     Panama Jack | Skor Panama Jack FELINE      UGG | Skor UGG CLOVIS
Tryck:    HÄR                                                HÄR                                                 HÄR       
( svårt att hitta skor )                
 
Accessoarer jag vill ha:
 
ASOS | ASOS Cross Long Pendant Necklace       ASOS | ASOS Pearl Spike Stone Bracelet PackRiver Island | River Island Five Heart Shamballa Friendship Bracelet
Tryck:       HÄR                                              HÄR                                                   HÄR
 
     
Väskor jag vill ha:
     South | Väska   NYPD | Hipp Bag 
Tryck:                  HÄR                                                   HÄR            
 
 
Massa saker att välja på men endel var väldigt svåra att hitta! Men allt kommer från http://www.mylovebasket.com/se.. ♥
 
                                   

Hemma dag, igen!

Det blev en hemma dag igen.. ..har ont i halsen.. Så idag ska jag ta tid till bloggen och fixa lite saker som senare ''kanske'' kommer upp här, men vi får se ♥.
 
Nu på morgonen så gick jag ut på en promenad med hundarna, skönt att få komma ut någon gång endå! Senare så har jag bara kollat videos och annat skoj :) Ska ta det rätt så lugnt i dag så jag kanske kan fara och rida i kväll  om jag hinner bli nå bättre! ;) Men nu ska jah sätta i gång med mina syssslor så får jag helt enkelt blogga senare.. ♥
 
 // MOOOOOA! ;)

20 saker tycker om / älskar :

(1) Idővonali fényképek 1. Jag ÄLSKAR hästar och hundar! ♥
Be Who You Want To Be 2. Tycker att blåa ögon är de finaste! ♥
Tumblr 3. Tycker om smink.. ♥
Ó 4. Jag tycker att sommaren är den bästa årstiden! ♥
Tumblr 5. Älskar utstickande naglar + att måla sina egna naglar! ♥
Fashion & Luxury 6. Jag ÄLSKAR snask.. ♥
Christmas Night 7. Älskar julen ♥
Tumblr 8. Jag ÄLSKAR sockervadd!! ♥
How to Start Jogging9. Tycker om att sporta.. ♥
LET IT BE10. Älskar coola och fräna frisyrer ♥
accesories | Tumblr 11. Älskar att gå på stan med vänner och handla! ♥
LS photography - 12. Tycker om coola skor! ♥
my mind. 13. Älskar kläder! ♥
LOVE braceletretro bronze little love letters by fabuloustime 14.Tycker om smycken ♥
Coisas 15. ÄLSKAR presenter.. ♥
Photos de couverture 16. Älskar kompisar! ♥
SMILEandCARE17. Tycker om att bli omtyckt själv ♥
Full House 18. Älskar min familj ♥
beautiful, beauty, colors, colours - inspiring picture on Favim.com 19. Tycker om färg ♥
BEAUTYCHECKER: Spam je blog! 20. Älskar att blogga ♥

Städar!

Ojsan..

Har blivit fel med inlägget '' önskelistan 2012'' men den får komma upp någon annan dag? ♥ ;')
 

Önskelistan 2012:

Är sjuk idag! = bra uppdatering på bloggen!

 Japp, ni läste rätt? Jag har as ont i halsen idag så jag är hemnma från skolan men de hindrar inte mig från att blogga utan tvärt om.. .. Idag ska jag uppdatera lite hit och dit inlägg om allt möjligt och roligt! Kanske några ¨inställda¨ men det vet jag inte änn..
 
Så.., igår så bloggade jag ju inget.. .. hade tröök med läxan och ¨lite andra saker här hemma. Men som sagt tar igen det idag och de kommer bli en grym dag!
 
Idag hara jag tänkt och ska göra läxan, städa upp mitt rum, fota lite bilder, redigera bilder och rasta hundarna 100 gånger! + bloggen såklart också! ;-)
 
Vaknade för ett liitet taag sedan såå dehär inlägget blev ett hej vilt, oplanerat med andra ord! + ett inlägg utan bild.. ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvälls myss..

Nu blir det kvälls mys med familjen. Vi ska se på film och äta gott innan dom sista timmarna av helgen är över.. .. passa på lite medans man kan ;-) Jag kommer dessutom ha träningsvärk i morgon ut av ridpasset idag, känner de på mig..

Men vi får höras på "Måndag" för nu är filmen i rullning ;-)

Nu ..

.. är det dressyr på Tv:n

Som sagt, Heja Sverige ! ;-)

Japp, nu så..

.. är jag nöjd med min helg! Har varit i stallet och ridit och träffat några polare ;-) Tagit in hästar i slutet och gjort klart allt till det blir "natti" för hästarna.. ;-D

Jag är jättenöjd efter detta ridpasset eftersom det var andra gången jag red på Pucken idag. :-)

Men jag har mycket kvar att lära mig på lilla snyggingen så det får ta den tid de vill. Han är en jätte fin D- ponny som aldrig skulle såra någon utan bara vill försöka bättra allt i alla situationer. En hjälte med andra ord.. Älskade pållen! <3

Tv på

.. och jag sitter och ser på hoppning!


Senare kl. 1 ungefär så far jag också till stallet och ska rida.. .. spännande!

Så nu får vi heja på Sverige i Globen! Hejaa! ;-)

Fixad o klar!

Nu har jag duschat, klädd och klar till att fara på " kalas"! Det kommer bli ask skoj och jag kommer träffa massor med kompisar och bekanta där borta, roligt! Så vi hörs senare och om jag har tid så kan jag slänga in ett inlägg kanske.. :-)

mmoaerikssons.blogg.se

Välkommen till min blogg! Jag är en tjej som heter ''Moa'' och är -00:a. Jag kommer blogga om allt möjligt, mina intressen och min fritid Hoppas ni kommer gilla det..

RSS 2.0