Långfredag

Ridpasset igår gick super på Agnes. Hon skötte sig galant fast hon är en liten mer åt det ringrostiga hållet. ;) Fotade massor av bilder som jag ska ladda upp först också.
 
Så idag har jag bland annat varit i stallet (som vanligt) och kollat på Fridaträning (dressyrtränare). Hon värkar otroligt ducktig och rolig att rida för så vi får se om jag står på anmälningslistan nästa gång då. Men iallafal så kollade jag på Johanna, Anna, Frida, Helena och massa mer. Idag är ju också en sån härlig dag, solen lyser förfullt och då har jag passat på att mysa med världens underbaraste polle ute i hagen - Pucken. ♥
 
Annars så har jag inga mer planer framför mig förutom att äta pårkgodis och mysa. Kanske ska vara hemma i morgon, hmm? Vi får la se..
 

Påsklov

(nya fb bilden) ♥

wonderful weather outside

Det är enormt fint väder ute. Asfalten och backen börjar titta fram nu också. Exakt såhär ska det vara.
 
I helgen har jag varit på middag hoss Elin + 4 andra. Sjukt roligt var det. Vi kolla på skräckfilm och satt och degade framför tv:n. Jag har även haft stalljourer och Pucken i söndags och måndags. Gick något enormt bra! Annars har veckan varit ganska normal. Liter av varje..
 
(har enormt mycket bilder i kameran som jag bara ska ladda upp först också, från i helg)

Turkosblå outfit..

Natti

Nu går jag och såver för att årka gå upp i morgon. Så nu säger jag hejdå och godnatt av 22 Mars 2013 för att sedan vakna upp den 23!

lörd & sönd:

Lörd: Då far jag till stallet för att ha teori i en timma då vi ska se film om hoppning och ha lite snabbprat (?) Efter de går vi ut i till ridhuset och hoppar. Far till stallet ungefär 11 eller 12 till kl. 4 ungefär?
 
Sönd: Tidigt på morgonen har jag och mamma stall-jour till mitt på dagen ungefär. Senare mot kvällen är jag och några andra <3:an  bjuden på middag/''kalas'' hoss E. Så då ska vi se film, mya, skratta och ha ricktigt skoj i 4:a timmar.
 
Men det kommer komma lite mer mobilbloggning under dom 2 närmaste dagarna.. ♥

Torsdags ridpassen

Hej, hallå! Igår blev det lite ''ändrade planer'' på ridlektione(rna). Först fick jag klart att jag skulle rida Agnes på min lektion för att A mådde tydligen inte så bra. Sedan fick jag frågan om jag kunde rida Pucken på lektion också eftersom inte J mådde så bra heller.. Så då fick jag rida Pucken på Johannas lektion och Agnes på min.
 
Lektionen med Pucken: Otroligt nöjd med lektionen. Vi körde dressyrprogram som vi klarade lysande. Utan några skråmor. Så lektionen var värkligen värd.
 
Pucken är en speciell ponny. Han är ''mitt'' gulle och ''min'' prins. Han har hittat sin platts. En platts som han alldrig kommer glömmas eller försvinna ifrån. - mitt hjärta, där bor han hemma nu. Finaste Princ Pucken. ♥
 
 
Lektionen med Agnes: Att ha Agnes på lektion är ricktigt maffigt för mig. Hon är de absolut bästa som finns. Hon och Pucken delar¨såklart på 1:a plats.. ;) Hon är också ''mitt'' gulle...
 
Men det gick iallafal ricktigt bra på lektionen med hon. Tränade även där på dressyrprogram. Hon var värkligen arbetsvillig igår. Agge-baggen min. ♥
 
(lite mörk-suddiga bilder, men men ..)

Nobody's perfect because..

perfection is boring :))

Thursday

Skoldagen har rusat förbi så nu sitter jag hemma för att vänta på mat och sedan skjuts till stallet. Idag ska jag rida Agnes på lektion (som jag har gjort dom senaste torsdagarna). Ser värkligen fram emot det - kommer bli skoj. + att det står dressyr på chemat idag. Så nu får jag hålla tummarna och så får jag se om detta blir en lyckad forsatt dag.
 
- Saknade Julia och Sötaste Agnes ♥
 
Snodde bilden av: www.stanze.blogg.se.

Brist på blogginlägg

Nu (som ni har märkt) så har jag ingen att skriva om nästan. Då jag har brist på blogginlägg och på ideer kan man säga. Men nu har jag en lång lista, intressant för hoppningsvis, en lista som inte kommer ta slut på ett tag. Så då börjar jag om på mina nya ideer. Nu.
 

Ridläger - sommaren 2013!

Idag ska jag kolla på ridläger inför i sommar. Finns ett speciellt som nog kommer bli av men måste checka det med mamma först. Värkar spännande. Så i sommar blir det mitt första läger någonsin. Kommer lära mig sjukt mycket och lära känna mig/hästen mer under resan. Även får man ju nya vänner under lägret + sina egna sen tidigare.
 
Ser värkligen framemot sommaren 2013! 
 

Instagram

@MmoaErikssons

Lördag

Hej! Har ricktigt inte ännu hunnit stoppa upp dagen, vad som kommer att hända. Men det kommer iallafal vara en rätt så lugn och ganska chillig dag idag.
 
Senare idag (vet inte när) så kanske jag far till stallet om jag årkar. Bara för att få göra något liksom..
 
Annars igår kväll så for jag till stallet för att se Johanna rida dressyr-privat-träning på Pucken. Såg ut att gå super iallafall. + så måste jag ju ta nya tag för Robbanträningen nästa lördag också. ;)
 
Men idag blir det kansek lite mer +inlägg eftersom jag inte har så stor tid av dagen planerad ännu. Men håll koll under dagen så får vi se vad som händer.. ♥
(bild från skolan igår) Bjuder.. haha! ;)

Summer 2013...

1363196680_29_large

13 Mars 2013?

Hejsan! Bloggen har ju som sagt var fått vila lite under dom närmaste dagarna pågrund av.. ..mig? Så idag tänkte jag ta tag i detta och skriva vad jag har gjort under dessa dagar då.. hmm..
 
Sönd: På söndag var jag i luleå för att fixa mobilen och för att gå på hööks. På hööks hittade jag bara en mössa som jag köpte.. Ingen annat. :/ Sen åt vi för att få ny energi. Blev korv och en Pucko. Yummi.. :[]
 
 
 Månd: Ja, efter skolan så hämtademamma mig.. (skönt!) Så vi for hemm fort och bytte om för att fara till Pucken. För det var ju teori på lektionen så då red jag Pucken före.. Gick svinabra! Han gick som en klocka i form + samlat också. Vi red ute i padocken då det var ganska soligt och ridhuset var upptaget. Men det gick bra och jag (som sagt var) är nöjd. På teorin hade vi om sårvård.. Ganska intressant facktiskt ;)
 
Tisd: Igår så hämtade mamma mig från skolan igen... ..sjukt skönt att inte behöva åka buss som är ett +. Väl hemma tog jag bara på mig lediga kläder för att åka och prova KRF's klubb kläder som kom i måndags. Hittade något sådära.. ..som jag kan ha i stallet. J(ohanna) var också där (ovanligt?) för att prova. Sedan fick jag rena fynden igår, istallet också. Fick nämligen gratis 3 st gratis ridskor/stallskor som jag skulle kunna leva i.. det är som att vara 3 år på julafton. Senare så for vi hem då, lata sig och såg serie..
 
Onsd: Idag har det varit mycket på skolan. Nationella matteprov hela dagen. Är sjukt (enormt) nöjd eftersom jag svarade säkert på alla frågor. Kunde ALLT. Så nu så är jag ju hemma.. Vet inte ricktigt ännu vad jag ska göra ännu. Kanske sitta vid datorn? ;)
 
 
 

Aktiv på idrotten!


Instagrammar.. ;)

2 dagar med BEBBO!

 
2 sjukt, enormt, jäkligt roliga dagar jag har haft i stallet. Både igårkväll och idag-dagen! Anledningen är ju då därför att jag har fått ha Graffe för mig själv, och då alltså kunnat göra vad jag vill.. ''TYP'' ;) Och alltså då VAR jag ju BARA tvungen att ta revansch från Robbanträningen. Haha..
 
Revansch på HÖG-nivå kan man kalla det. Tar tillbaks att ha var pigg förut för jisses han har gått som en glasklar klocka - en slipad diamant! Hand's upp in the air och ner på knä och buga för: - Graffe, du ÄR grymm! ♥
 
Kan inte göra nåmer änn att tacka dig för domhär otroligt roliga dagarna med dig, + mamma, Johanna och Nina..
 
Så jag har alltså ridit inne i ridhuset igår. Slipat och så.. Idag har jag också ridit inne för att känna + en skitt-ritt ut i solen på slutet..
 
Graffe - en drömm på 4 ben! ♥

Modell: Agnes

 
    
 
  
 
( I ♥ U FOREVER )

Bomm & konbana..

..var det på skemat igår. + Att jag red VÄRLDENES bästa D-ponny sto Agnes på lektionen med. Så jag är ricktigt ricktigt nöjd med gårdagens ridlektion. Men det saknades 2 polare som jag hade villat att dom skull komma.. ;) Men men..
 
Annars under dagen så var jag i stallet med Johanna kan man säga. För Pucken skulle för första gången någonsin / för första gågnen på lång lång tid bli tummkörd. Han gick klockrent och tyckte nog det var ricktigt skoj. Så 100% att han har gjort detta förr. ;)
 
- För hallå? Det är ju facktist Princ Pucken vi snackar om ;)
 
    
 
 
 

Robbanträning 6 Mars 2013 - Graffe

I onsdags var det hoppträning för Robban. Gick si sådär - upp och ner liksom, men jag är nöjd. OCH.. vi klarade oss igenom hela träningen oskadda kan man säga. ;)
 
Graffe är ju en lurvig ganska ung C-ponny som MÅSTE motioneras VARENDA dag för att vara lugn och hålla sig i bästa skick. Det var det som hände på Robbanträningen. Han var PIGG & det gör mig osäker.
 
Man kan säga att han hade ett annat humör änn vad jag hade. Han busade någon enormt motför vad han brukar göra. För i vanliga fall brukar han köra ett litet bus race varenda pass men han busade lite överdrivet då. Minst skenade han omkring 17 gånger under ett pass + någon bockning & bakut spark - ska man ta det som normalt ? Nja.. men man får ju ändå vara berädd. Dom är levande djur, domdära lurviga, unga och busiga C-ponnierna.. Och det var det som gjorde mig osäker liksom. Medans Graffe vill leva sitt egna liv så vill jag ta det på allvar. Hoppa kontrolerat. Just det gjorde mig osäker i onsdags UPPRÖRD kan man också säga. När båda ville.. ..olika?
 
MEN.. DET GICK SUPER ÄNDÅ! För tillsammans hoppade vi 90 cm tillsammans - Högsta jag någonsin hoppat :,} Fast jag egentligen inte visste det först.. Så jag är ändå nöjd. Vi tar ett nytt steg varenda gång - han & jag. Så nu är det bara att vänta på nästa Robban så vi får se till att göra det bättre. Right! :)
 

redo för stallet!

Videosar på Pucken..

Om du trycker HÄR, HÄR, HÄR & HÄR kan du se videosar på Pucken!
 

Princ Pucken

Carra-(mell) ♥
Igår var jag i stallet - red lektion på Pucken som vanligt. Han var otroligt fin igår. + Att det var SPECIELL publik på läcktaren igår. Så jag tyckte jag gjorde ifrån mig bra, Princ Pucken med för den delen! Så nu ska jag bara känna mig nöjd! Berömmde P Pucken också med äpple, morötter och pussar. Skämmde bort han totalt igår. :) (Chemat stämmer inte i stallet så det var dressyr = Sviken Moa)
 
Idag för den delen så far jag med mamma till stallet för att sedan rida - Ska bara hoppa några kryss.. Annars så ska mamma och jag försöka nappa någon på kroken som kan hjälpa mig att frissa Graffe tills i morgon. För i morgon är det ju hoppträning för Robban! Woop! Taggad nu, Graffe för delen med..
 
- WOOOOOOOOP! Leva livet på rosa måln är bra.. För bra? ;)

Black and wite

 

Morgon stretching & armhävningar*

♥ Guz ♥

Tjenare!

Helgen har bara rusat förbi. Så nu börjat allt om igen - på måndag.
 
Men helgen har varit skoj. Jag har varit i stallet, ridit mina favvosar och varit med släkten. Så igår kom då min kusin & moster tillsammans med doggisasrna. ♥ Hur söta!
 
Idag händer det inte så mycket, samtidigt som det kommer hända otroliga roliga saker. Så idag har jag varit ute med mina egna doggisar.. Och senare så far jag till stallet med mamma. För idag är de såklart hopplektion och samtidigt ska mamma vara på möte. Styrelsemöte? :} Så vi kommer ändå ha fullt upp fast det ändå inte händer nå. Ja, nu fattar nog.. ;)
 
KANSKE kommer min - dagens önsksan slå in. Då jag får hoppa världens underbaraste *****. Spännande! ♥

Home early..

.. från ridpasset med Graffe. Ska snart tillbaks för ett nytt ridpass på ******.
 
+ Robbanträning nu på onsdag - tagga nu då! ♥

Hoppning - Lördag

I morgon far jag till stallet för att hoppa Graffe tillsammans med Madde och Anna vid 10e tiden ♥ Det blir en perfeckt träning inför Robban då också. Eftersom jag har fått uppgifter att träna på nu tills nästa Robbanträning.. Perfect!
 
Robban vill att jag ska få Graffe mer allert. Inte släppa han på hindrena eller få ner han i tempot utan han ska nästan stå stilla på stället galloperandes och trippa på tå. Få han att värkligen vilja hoppa. Men Graffe är otroligt ducktig och han är ju en hopp ponny så han kan sin sak. Så det handlar om att få till de. Annars behöver jag också ändra på min ''sak'' också. 
 
Jag behöver träna på att hålla jämn, tung och stadig vikt i stigbyglarna. Sitta ner tungt i sadeln bakåtlutat och RIDA. Men jag SKA fixa detta nu. Nästa Robbanträning ska VI visa vad vi går för. Just me and Graffo together.. ♥
 
 Bilder från Graffes tidigare ägare / äldre bilder: ♥
 
 
 
Här finns också videosar från Graffes tidigare ägare: Här    Här  och  Här !!!

Ett spel som spelas on da mobil.. @@

IBLAND..
4 pics 1 word ♦
 
Det är facktiskt sjukt tråkigt *host*. Men det råkas slås på någon gång då och då på mobilen - av någon anledning? ;)

Hands up in the air!

Nu är det banne mig lov! ♥
(världens snyggaste prins) :*

mmoaerikssons.blogg.se

Välkommen till min blogg! Jag är en tjej som heter ''Moa'' och är -00:a. Jag kommer blogga om allt möjligt, mina intressen och min fritid Hoppas ni kommer gilla det..

RSS 2.0