Gröntkort - kurs

Nu har jag varit på gröntkort kurs för andra gången. Förra var på torsdag. Så nu är det bara att plugga och ha mig i arbete helatiden eftersom jag fått en bunt på 12 jobbiga papper och en hel bok med 100 sidor ungefär.. Jajjamennsan!
 
Gårdagens ridning då, vad ska man säga om den då? Inte som jag tänkt mig iallafall.. Annars så är jag sjukt ledsen att inte robbanträningen kom upp idag. Kom på att det var gröntkort idag juee... Dumma mig?
 
BLÄÄ FÖR DÅLIG UPPDATERING!
 
OCH TUMME UPP FÖR UPPDATERAD BLOGG!

Dags för ett pass..

Snart är jag i stallet och verkligen LÄNGTAR på att få rida, GRAFFE.. Sist var ju i lördags så nu är jag sjukt taggad att få sitta uppe på hästryggen igen..

Idag då så har skoldagen varit lite blandad.. Roligt-tråkig. Annars så har jag spenderat dagen med att ladda upp bilder på datorn som jag senare ska skicka till några friends. Mästerfotografen är det jah. ;-)

Idag eller i morgon så kommer också inlägget om Robbanträningen så håll koll!





See yaa soon, on tha bloggi! :*

Världens mirakel <3


(taget kvällen innan tävling)

Krya på dig <3:te troll!

*pose*

KEEP CALM and LOVE HORSES

Horse_riding_quotes_tumblr_large
 
Tumblr_mld1wmfncf1rlpicfo1_500_large
 
Tumblr_mlbelwlktg1ripl1ho1_500_large
 
Tumblr_ml73qw0j7f1s5rtpoo1_500_large
 
Tumblr_ml9llry9681rshl85o1_500_large
 
388470_505426302852576_1152245138_n_large
 
Tumblr_mbpd0vxky51rbkkfbo1_500_large
 
 

Haparanda ridläger - sommaren 2013!

Det HÄR ridlägret ska jag på i sommar - HRK's.
 
GAHH, så jag längtar! ♥

Have you?

Tumblr_mlbelwlktg1ripl1ho1_500_large

Wonderful weekend!

Älskade helg! ♥
 
I morgon är det Robban som väntas next på chemat. Längtar något otroligt!
Men det kommer iallafal inställda under dagen.. Wait and see
 

Olika datum och dagar:

6:te April var det som sagt klubbis på KRF. Jag och Graffe stod som ett ekipage denna gången. Gick INTE så bra eftersom Graffe och jag inte hade samma instälning eller humör. Men vi tog oss igenom banan som jag var otroligt nöjd över ändå. 100 poäng av 140, på pigg häst! ♥
 
8:de April var det hopplektion för min ridlärare Helena B. Det var första hopplektionen på Pucken. Det gick super och jag är själv mega nöjd med tanke på allt.. Vi hoppade bana och enstaka hinder lite här & där. - överalt ♥
 
9:de April for jag, Johanna och Helena S till PRK för att provrida en (framtida?) ponny, kanske. Gillade ponnyn någon enormt. Precis en sådan ponny som jag smälter för och inte kan motstå.. men men. (den karamellen får ni suga på ett tag framöver nu..) Annars på vägen hem så for vi på lite afärer, åt på Sunes osv.. MEN om ni far till Piteå någon gång så måste ni stanna och äta där, tipsar!
 
12:te April var jag i stallet och red Graffe. Min ♥:te ponny. Annars så gick det bra att rida. Jag tränade dressyrprogram för Frida..
 
13:de April var jag också i stallet och red Graffe inför söndagen. Jag lät han springa av sig lite och tömma huvudet på han, typ.. ;) Jag red programmet för Frida igen (en sista gång) innan det ricktiga, då det gäller. Efter putsade jag sadel, tränsen, schabraken, täckena, hjälmen, stövlarna osv osv.. ..för att han skulle vara extremt fin på morgondagen.
 
14:de April var det första gången jag tävlade lokaltävling någonsin.. ..som blev i dressyr. LC:1. Jag packade alla saker, knoppade och såg till att allt glänste. Sedan lastade vi och for iväg utan problem. När vi var framme lastade jag ut min lilla superstar från transporten och såg till att allt var på plats. Jag var 9:de start ut på banan(?) så jag såg till att rida fram ordentligt innan jag skulle ut. Tillslut var den min tur. - Då presenterar vi Moa Eriksson på Rosenwinkles Grapit in på banan! Min superstsar skötte sig galant och jag skulle inte änns tänka tanken om att det gick dåligt. Jag är SÅÅ jädra nöjd över Graffe som skötte sig otroligt bra + jag själv måste jag få säga. Det var en uppfyllelse att göra det. Så vad som än sägs runtomkring så tänker inte jag vika en tumm, för vi klarade oss galant ute på banan. Ingen kan ändra på det, JAG tyckte det var överlägset.
TACK, mamma, Anna och Frida för att ni hjälpte till och för den underbara dagen! ♥
 
18:de April (igår) så var jag i stallet för att plugga till gröntkort till på tisdag, nästa vecka.. Efter det var gjort så red jag Graffe på lektion. Vi tränade galoppombyten och skänkelvikningar. Måste skryta för att förklara hur bra det gick serri.. Amazing!
 
 

Hittat hit igen..

..som tur var. ♥ Kände att jag måste ta tag i denna tjorva. Så nu har jag öppet igen, dygnet runt på MmoaErikssons.blogg.se. VÄLKOMMEN TILLBAKS! ♥
 

Bloggen i andrahand..

Denna vecka tar jag bloggen åt sidan eftersom det varken finns tid och utrymme för det pga min älskade ridsport..
(långt inlägg kommer komma när jag någongång får tid till det men tills dess loggar jag ut och låter bloggen vila medans jag själv vill hinna leva.)
 
Så nu är det tufft arbete och slit som gäller för att komma dit jag vill, nya utmaningar och nya rutiner som väntar. Men jag tar det med en nypa socker denna gången, LOVE LIFE!

Varsegod att rida, Moa på Rosenwinkels Graphit!

Nu på lördag så är jag anmäld för att rida upp märke 2 på dressyrtävlingen. Så det blir våran torsdagslektion - att visa upp lite program.. Jag som såklart är anmäld på Graffe står som andrastart ut på banan, så vi får väll se vart detta leder. ;)
 
Så för att både Graffe och jag ska vara stiliga, trimmade och förjäkligt bra ute på banan i övermorgon så har jag ridit Graffo nu ikväll för att känna lite extra nu innan start och så programet också sitter glasklart. Så i morgon ska jag tillbaks till fruktskålen* igen *host* för att putsa upp både sadel och träns. Byta schabrak ska också göras och se till att tävlingsponnyn mår bra!
 
Det jag är mest rädd över är galoppen.. ..eftersom han (iband) kan köra en ricktig luftig runda runt i ridhuset eftersom han INTE tycker om läcktaren, eller så får han en stroke då han inte vet vad galopp är nå mer. Annars är jag ricktigt säker på det andra.
 
+ Både kamera och filmkamera ska också med då man har ricktigt goa föräldrar som kommer ställa upp.

Blogg fix

ÄNTLIGEN ska jag ta tag i att fixa till bloggen (någongång) så fort det bara går.. Med Hannah's hjälp förhoppningsvis. För det känns för jä*ligt varenda gång jag tittar in på min egna blogg, jag vill serri spy.. Så illa är det, jag börjar bli super less på den.. Hah! ;)
 
Så vi / jag får väll hoppas på att jag snart ska ''renovera röran''.. Om det blir av?
 
Håll tummarna nu gott folk! ;)

Onsdag 3 april 2013 - Robbanträning

Robbanträningen igår var den bästa som jag varit anmäld på.. Det öste berömm från olika håll, även till Graffo själv. ♥ Så då fick jag äntligen min revanche från förra Robba, känns härligt.
 
Men.., igår låg inte bommarna på 1,20 utan vi tog det mer åt ''lugna och säkra hållet''. Vi hoppade bana och lite enstaka hinder då och då. Vi mixade lite hit och dit och jag måste få säga att: - Vi lyckades otroligt bra. Inte ett ända fel fick vi på gårdagens Robban.. Så nu är det bara att vänta till nästa träning, den 20:de april ♥
 
- Min snygga plutt! ♥

Dagens köp

Idag har jag redan hunnit på HÖÖKS i luleå för jag skulle hinna köpa sista snygga, billiga ridbyxan som fanns kvar. Den kostade bara 199 kr eftersom dom skulle sälja slut på den och för att den var felmärkt. Så jag är jäkligt nöjd över mitt köp.                                                     Typ något sånthär? ↓          
 
 

Graffe-trimm

Tis & Ons har jag ridit till Graffe nu innan Robbanträningen nu på onsdag - i morgon. Bara för att han skulle få gå och rasta av sig så han inte är så himmla pigg. Med hjälp av mamma, Maria och Anna's hjälp såklart ;)
 
Så i morgon ska jag vara ute på banan/ridhuset kl 16.00 tillsammans med Lovisa och Prio. Vi är första gruppen ut så då hinner jag rida fram Graffe ricktigt ordentligt innan vi ska hoppa eftersom ridhuset är ledigt då jag inte rider han idag..
 
(Bild på min lilla lurviga raggsocka) ♥

Allban & Diamant

 
 
 
 
 
 
(Diamant - Svart sto.) (Doc Allban - Skimmel valack)

mmoaerikssons.blogg.se

Välkommen till min blogg! Jag är en tjej som heter ''Moa'' och är -00:a. Jag kommer blogga om allt möjligt, mina intressen och min fritid Hoppas ni kommer gilla det..

RSS 2.0