Helg.. SKÖNT!

Nu är de helg! As skönt att få vila från skolan i 2 dagar du.. .. och jag ska hinna göra mycket på den korta tiden. :-)

Just nu sitter jag bara och redigerar bilder, sms:ar med Goa kompisar och tar det chill. ;-)

I morgon blir de kalas troligen och kanske stallet, vem vet vad helgen bjuder på? ;-D

Hörs senare och kommer blogga till er all The time.. .. och min helg börjar.. "nu!"


Livet rullar.. ;-)

5 saker jag hatar:

1. Hatar när man tvättar händerna och så rinner det vatten in i tröjan..
2. Hatar smuler eller sand i sängen när man ska sova.
3. Hatar att stiga upp tidigt och fara till skolan..
4. Hatar att  bestämma vilka kläder jag ska ha på morgonen.. Årkar inte med de asså!! ;-)
5. Hatar att frysa, som i klassrummet ;-)
 
Bloggar från skolan just nu så de får bli det de blev..
 
 

Idag dagen "torsdag"

Idag har jag hunnit göra mycket som att jag har fått färdigt läxan, varit i stallet och nattat hästarna efter en "tråkig" teori lektion, bloggat några korta inlägg.. och bara hunnit slappa ett tag.. Så det har ändå varit en lagom dag idag. Skönt..



Nu är det en dag närmare helg..
( Lör + Sön ) längtar så sjukt mycket! För på Lördag så ska jag till en kompis på "kalas typ"!? så det ska bli skoj. Stallet blir det nog också vad jag har planerat såhär långt iallafall och massor med annat..


Bilden är från stallet idag..
O på bilden är det en häst så kallad Pucken.. ..favvon kanske? ;-)

Läxa • tio


// Moa..

It's Thursday today ..

Japp, som ni "kanske" läste så är de ju Torsdag idag och på torsdagar som denna brukar jag: Göra läxa, fara till stallet och blogga, så jag tänkte göra dom sakerna idag. Idag är de en dag närmare helg och det är bara 2 dagar till Lördag.. Längtar så sjukt. BRB, Soon.



Blev fel med.. "NEW IN"

Så jag fortsätter.. Hahaa..





Mina snyggingar som jag kommer bära upp 2012 ut! I'm in love, PUNGT!

NEW IN!




Glam Bronze och borste. 50 :-




Vita diamant-rosetter. 5 :- st




Peel-off. 19 :-




Black and White. Deo.. 24 :-

OCH NU TILL MINA SNYGGINGAR!



Tjoohoo!!

Nu ska jag kunna börja ta tag i blogga igen!! Det har bara varit så rörigt hela tiden men nu ska jag börja ta tag i bloggen igen.. .. känns bara skönt. Så kommer leverera under veckan nu!! Wooop!.. BRB, ska äta..



länge sedan..

..jag har gjort ett inlägg nu men ni kanske förstår.. jag har ju haft fullt upp att plugga prov till Onsdagen, varit med massa vänner, stallet och fest har det också varit.. men jag har funderat på en sak för jag tycker att jag bara skriver inlägg hittan och dittan och jag ska börja med att skriva mer åt " ridvägen" om ni förstår vad jag menar.. men jag kommer ändå fortsätta blogga lite hej vilt också såklart. alltid skoj..

Men jag tänkte bara säga det så ni vet mina planer om bloggen.. men jag kan skriva mer om de när jag bloggar från datorn.. ;-)



Tjabba tjoo!!

Morgon dagen "mån"

I morgon är det Måndag, skola och ridning.. Har också prov på Ons som jag MÅSTE kunna!! Så jag ska också plugga prov i morn.. Skoj! ;)



Veckan ser ut såhär för mig:

Måndag: Stallet och plugga..
Tisdag: Plugga prov.
Onsdag: Kompis och prov.
Torsdag: Plugga och stallet..
Fredag: Fest. Olalaa! ;)
Lördag: Stallet?
Söndag: Stallet?


Min lilla" karamell" =[]

Ridvärlden..

.. är en tung och farlig sport.. Hästen är ett djur som inte vi kan styra hur vi vill utan ''hästen'' är ett djur med egen vilja och styrka. En häst väger ungefär 800 kg beror på lite.. Men endå de är ingen sport då allt alltid går bra. Endel råkar ut för någon olycka och i värsta fall dör. Endel kanske bara ramlar av men de får man ta.. Take it easy, right? Man kan inte styra hur man vill och dessutom inte se i framtiden. Man tar de som kommer och dessutom om man ska satsa på en farligare sport. Om en häst tillexempel fjantar sig och inte vill någon så kan man inte ropa och spöa upp den utan de är duu just du hästen söker trygghet hoss i den sitvationen, tänk på de.. Jag har flygit av massor med gånger säkert 15 bara nu i sommar men då en häst har blivit extra pigg och rusat eller då den har varit sur och inte alls har någon vilja som ''jag'' utan då får du säga år den långsamt.. Hästen har mycket egen vilja och om den har bestämmt sig för något så gör den de om inte du stoppar den och kanske säger till den på skarpen. Hästen känner att du är rädd, pännd eller stressad och den blir exakt lika dan själv, de är ju dig den söker trygghet hoss. Ridvärlden är ingen lek, massa som dör varenda år och råkar ut för en olycka och hästarna själva..
TAKE IT EASY, DON'T STRESS.. ♥
 
Flickan på bilden dog i veckan i en ridolycka. Ingen var på plats när de hände och dom vet inte heller vad som hände. Finns en risk att flickan fick hästen över sig och påväg till sjukhuset så gick hon bort.. Varje år dör tusen mäniskor i ridolyckor, vem vet vem de blir nästa gång? ♥
 

Kaka med mjölk!


Blev bara sugen på cookies! Mummss!

Kaka med mjölk! ;-)



Ny dag nya tag!

Går dagen var en fantastisk... Hade as skoj tillsammans med massa Goa mäniskor och familjen.

Idag så ska jag till stallet eller så blir det att fara till någon kompis, får se vad Sön.. bjuder på idag då?

Hoppas ni får en bra Sön..!









Clara och brorsan Maras. ;-0



Snyggaste bruden i mina ögon!

Går inte att beskriva så säger de med FEM YNKA ord "Kommer alltid att vara du" Hjärtas..


Fick sitta upp på världens snyggaste d-ponny Bruun idag (Agnes)! Tack ****! Är super lycklig!

Lördag med mysss!

Gör et snabbt inlägg från mobilen nu.. Mobil inlägg kanske inte är så intressant men jag sks bli bättre på att blogga.. 
 
Så igår var jag på bio "braking dawn part 2" och den var oväntat braa. Träffade  lite polare där och hade ba myss. 
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra, blir nog stallet eller kompisar i morn, right?! Vi får se.. 
 
Inte så brraa på att blogga från mobilen så det får bli ett bättre inlägg senarel..
 
PÖSS PÖSS 
 

Första mobil-inlägget!

Mobilbloggar just nu! Första inlägget från min mobil.. .. och dessutom med min nya som jag fick idag, wiihoo! 
 
Sees!

Ingen storbloggning..

Hejsan" Idag blir de inte så mycket bloggande.. Jag ska träna på läxa, fixa och trixa med min nya mobil, till stallet och hoppa ♥ och vara med familjen..
 
SÅ VI SYNS SENARE?
 
Hahaa, mitt lilla ♥, så söt!

Home late!

Kom hem sent idag.. Missade bussen hem pågrund av en anledning som alla skulle förstå.. ..men jag fick komma hem till bästa kompisen ♥ och ingen kunde heller hämta mig fören nu så det blev endrade planer, besviken.. Skulle igentligen på möte i stallet och träffa lite kända personer och ville värkligen de men som sagt, ändrade planer. Nästa möte så ska jag banne mig fara, annars går jag. ;) Dan hemma hos lite kompisar har varit ''nice''! Spelat Wii, hahaa! ♥  Skoj. Anledningen för att jag inte har kunnat blogga idag var då detta.. Hoppas ni förstår? ♥
 
Lyssnar på musik just nu, lite blandat och gott.. ;)
 
Pöss pöss på er! ♥
 
Snällaste hästen jag sätt, bästa Biddy.
 
 

En dag närmare helg!

Ligger och lysnar på musik i sängen, tills jag är trött.. ♥ I morn är de Onsdag, en dag närmare helg.. och en  dag närmare till Torsdag. På Tor.. är de hoppning, längtar så otroligt mycket och då kommer jag också få träffa en underbar person säger jag bara! Hon är hur grymm som hällst!! ♥ Och min nya mobil kommer då som mina underbara föräldrar ska hämta medans jag är på skolan.. ..om de inte blir på Fre. ♥ De kommer bli en toppen dag! Men har inga planer till i helg förutom stallet som vanligt och på Fredag då ska jag med my friends och se på bio, braking dawn part 2! Myysss!  Hoppas man träffar massa folk, om dom inte går någon annan dag annars?! ♥
 
Denna vecka kommer vara grymm, ser de framför mig!
Hoppas ni också får ha en grym vecka!!
 
Nu ska jag kryssa ner blogg.se för idag och natti natta mig själv, ses! ♥
 
 
 
 

Massa bilder..

.. i datan, oanvända o oredigerade som jag håller på att fixas nu! Många som jag kan använda till bloggen också ♥
Så jag får blogga senare // MOAA 
                   ♥                         ♥
 
     
 
 
 
 
 

Läxa gånger tio!

Nu sitter jag ocg gör läxan, bloggar samtidigt.. .. och idag har vi lottat ut lucian på skolan, någon från 6:an är de.. I min klass alltså, kan inte säga vem för jag har ingen aning om killarna i klassen läser detta så jag måste hålla de för mig själv.. Bara tjejerna får veta eftersom inte killarna ska vara lucia direckt.. Men ni fattar.. Inge intressant  att snacka om lucia..

Idag på skolan så har de varit sköj. Har dock inte varit så bra att konsentrera mig idag på sklarbetet, mindre braa! Vi ska ha läxa till på Fre så får läsa på ordentligt nu.

Har inte så mycket att skriva om eller några tankar i huvudet heller så de kommer nog bli lite mindre bloggning änn de var igår kan jag säga, men blogga de ska jag göra.. Har suget och allt men de är bara de att  jag inte har någon ide lixom...

 SYNS SENARE.. ♥

Blogg livet

Inte för så länge sedan så frågade jag mina föräldrar om jag fick starta blogg och fick berätta vad de innebär att driva blogg osv.. Tre dagar senare så sa mamma att de var okej, men de är på hennes regler och gränser jag får ha den. Endel föreldrar bryr sig inte om man lägger upp sitt liv på internet, andra gör de.
 
Att skaffa blogg är inte bara att säga ''hej'' och få 10 000 läsare, Nej nej! Mycket mer.. Man ska ha årken, viljan och de lilla extra för att komma upp på Sveiges topplista över bloggar. Endel kankse tycker att jag inte behöver blogga om jag endå alldrig kommer få det lilla extra och komma upp på topplistan en dag. Andra kankse kämpar på, bloggar och bloggar och alldrig får en till ''unikläsare''. Om man lägger upp sig på internet så kommer man alldrig där ifrån igen, du finns alltid kvar någonstans på någon sida eller bild. Alla, exakt alla kan hitta på vad som hällst och hitta på någon random sak som sen kommer upp över hela internet med dig som innehåll.
 
Endel tycker att '' jaha, roligt att du har skaffat blogg? '' och tycker att jag bloggar som en tok fast jag inte har 10 000 läsare, att de är ju lixom ingen ide? Men då vill jag säga en sak: Jag har alltid drömmt om att bli lika stor bloggare som tex. Nellie, Tyra och alla andra bloggar. Och fast jag max har 5 besökare per dag så kämpar jag på och låssas att jag har lika många unikaläsare som Nellie och dom. När jag endå har fått fem besökare så tappar jag ju dom på direkten om jag inte kämpar. Om jag värkligen vill ha kvar dom där fem besökarna och sammla på mig mer så måste jag ju ge allt, bjuda och ta emot. Annars är de ju ingen ide om man inte har årken och ingen lust bara för att alla andra tjejer i klassen bloggar tillexempel.. Gå din egna väg och följ din vilja, för något som du inte vill bli kommer du inte bli heller, inga problem.
 
Alla som redan har gått in i leken, som jag, vet nog vad de innebär. Jag menar inte att dom som inte har tid eller råkades ta en bloggpaus är åt fanders, utan de är okej, kör ditt race. Jag menar bara att man ska inte göra något innan man änns har hunnit tänka färdigt.. Ta de lugnt, jorden kommer inte gå under på en minut! Jag lovar.. MEN ALLA SOM HAR GÅTT IN I LEKEN FÅR LEKEN TÅLA!  ♥

Teori i stallet idag..

Tjobbaa! Nu ska jag iväg till stallet med en ''kompis'' och de är teori idag, sköj! Hinner inte skriva nå mycket nu men de kommer mer när jag kommer hem, lovar! ♥ Tänkte bara säga de så ni vet?

 

HÖRS!! ♥

Dagens outfit..

 
 
 
 
Jeans tights
Linne
Hoodie, jätte skön och älskar kragen! ♥
 
 
 
 
 

Nu och senare..

Hejsan! Har ni sätt att häst & ryttare har kommit upp på bloggen nu! Blev nöjd.. Jag la upp lite outfits som jag skulle kunna ha och som även ni kan ta tips ifrån, allt kommer från märket kingsland! Vilken outfit tyckte just du mäst om?
 
Senare:
Jaa, senare så ska jag till stallet, baa ha skoj.. Det ska vara teori idag så vi får se vad som händer då! Hoppas på foder typer och mat eller något likande.. ♥  Senare i kväll kommer även dagens outfit upp på bloggen, får vi väll hoppas på om datan vill samarbeta?!
 
Skoldagen har varit ''okej'' Inte den bästa dagen på veckan direkt.. I HATE MONDAYS! - ibland..
 
    // MOA ♥

Häst & Ryttare...

♥ Grå svart outfit:
 
Svart gråa strumpor!
tröja som är fint att ha i stallet, smarrigt!
                                
Pannband eller en grå mössa som passar till resten av outfiten..
Vita ridbyxor!
Vita ridhanskar, fin fint!
 
Häst:
 
Allt snyggt kommer från kingsland
 
 
 
 

Häst & Ryttare..

♥ Brun outfit:
 
                                      
Brun mössa, som passar till ridbyxorna nedanför..   eller en ljusbrun som passar vinterjackan som är nedanför!
Bruna, ursnygga ridbyxor!             ... eller ett par andra i en anna brun nyans..
Vinterjacka, bra att ha!
 
 
Häst:
 
 
Alla fina saker kommer från kingsland
 

Häst & Ryttare.

♥ Vit, blå och röd outfit!
 
Röda strumpor..
 
Vita ridbyxor!!.....                                  eller röda, välj och vraka!
Rid jacka, fin som bara den! Älskar..
Röd stallmössa! Smaskigt!
Vita ridhanskar..
 
Pike..
 
♥ Häst:
 
Passande luva och shabrak.. (Vet ej om de är från kingsland)
 
 
 
Allt fint från kingsland
 

Häst & Ryttare

♥ Blå vit outfit:
 
♥ Ryttare:
 
Vita ridbyxor, mumma!....                                    eller varför inte blåa, snyggt!
Blå vintermössa, stallmössa..
Blå vita strumpor.. Snyggt!
 
Blå pike, smarrigt..
Blå vit (vest,väst) som passar på den blåa piken!
Vita ridhanskar.
 
♥ Häst:
Blå blått och blått..
 
Vita skydd som passar perfa till outfiten..
 
 
Allt fint är från kingsland! ♥
 
 
 
 
 

Snabbis inlägg..

 Nu så ska jag titta på Tv och sen så ska jag gå och lägga mig.. Blir inge inlägg om ''häst & ryttare'' idag men de kommer i morn istället.. I morn så är de skola '' TRÅK'' men jag kommer nog överleva om jag har klarat mig hit tills iallafall. Helgen har gått fort, tänkte att jag skulle hinna mer men lite har jag fått klart endå. Om ni undrar och tycker de är tråkigt när jag inte lägger ut bilder så är de inte för att jag inte vill, de är för att jag sitter vid min egna dator och då kan jag inte ladda ner nå bilder.. men när jag bloggar på familjens så då lovar jag att jag kommer lägga ut bilder minsann..Tänkte bara säga de så ni vet! ♥
 
BLOGG U ON MONDAY! ♥

15 saker om mig:

• Jag har ridit i 4,5 år om inte mer?
• Jag tycker om MUSIK!
• Jag har 5 hundar just nu.
• Jag har glasögon fast använder linser ibland..
• Tycker inte om bortskämda personer..
• Tycker det är onödigt att ge ut sin ilska på någon annan..
• Tycker de är onödigt/dumt att snacka bakom ryggen på någon!
• Har ungefär bara en kompis som jag kan berätta allt till ♥
• Har massor av saker som jag inte använder i mitt rum.
• Jag umgås bara med en av mina kusiner ungefär? ♥
• Älskar vattenmelon!
• Jag älskar hästafären HÖÖKS. www.HOOKS.se
• Är ricktigt nöjd över bloggen.. ♥
• Läser bara 4 st bloggar just nu. www.nellieberntsson.se www.Ponnysanning.se är två av dom.
• Dehär var fjärde inlägget som jag har gjort på blogg.se.
 
Det var 15 st saker om mig, intressanta eller ointressanta här är dom.. Vet inte om de blev länkar till rätt bloggar/sidor nu men ni får överleva?
 
 
 
 
 
 

Home sweet home..

Hemma! Äntligen. ♥ Det blev ingen mobil eftersom den som jag ska ha finns inte inne idag men ska tillbaka nästa vecka och köpa den istället... Färgen kunde jag inte välja, de var svårt men det fanns i vitt och svart iallafall.
 
Blir inge stall idag, var så länge på stan så jag hinner nog inte de, men men..
 
Ville bara göra ett inlägg så ni vet att jag lever? Hahaa.. Bloggar senare, kommer nog också upp lite '' Ryttar & Häst outfits senare annars kommer dom i morgon, i think! ♥
 
     
Söta lilla ''Carra''
 
 
 

Mot stan..

Nu är jag snart påväg till stan.. Ska köpa ny mobil! ♥ Min gammla som jag har nu är lite trasig och skrotig så det är dags att byta ut den mot en ny nu. Sen efter stan så blir kanske stallet, vi får se.. Annars har jag inga mer planer för idag, jag ska ta mig tid till att blogga sen när jag kommer hem också. Kankse kan slänga upp en snabb bild på mobilen? ♥
 
Hörs! ♥
 

Ny blogg!

♥ Hejsan! Nu har jag startat min första blogg på blogg.se! Annars har jag haft min blogg på bloggplatsen men blogg.se är bättre, eller?
 
Jag kommer skriva om allt möjligt på min blogg men den kommer mest vara inriktad på ''hästar'' eftersom jag rider och jag verkligen är intresserad av just hästar. ♥
 
Jag årkar inte skriva allt om mig och dra upp värsta samtalet men jag kommer göra lite inlägg om just mig så ni kommer nog hänga på mitt race med tiden tror jag,,
 
Blogg u later, bye bye ♥

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

mmoaerikssons.blogg.se

Välkommen till min blogg! Jag är en tjej som heter ''Moa'' och är -00:a. Jag kommer blogga om allt möjligt, mina intressen och min fritid Hoppas ni kommer gilla det..

RSS 2.0